Modeontwerper voor 1 dag

Modeontwerper voor 1 dag
Modeontwerper voor 1 dag
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: N.v.t
Plaats: Rotterdam
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: Mobiele atelier
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 1030 keer bekeken
Datum: 13-01-2016
 
Tags:
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
Modeontwerper voor 1 dag!

Wil jij mode ontwerper voor een dag zijn? Met een origineel en creatief verjaardags feestje bij het Mobiele atelier is dat mogelijk. Je kiest een model en gaat deze versieren en opleuken met naald draad en nog veel meer. Ontdek hoe het maken van een kledingstuk in zijn werk gaat.
Je kiest uit verschillende modellen keukenschorten, sjaals en tassen, daarna ga je als een echte modeontwerper aan je creatie werken!

Je mag kiezen uit diverse materialen zoals kant, stofjes, leer, kraaltjes en meer. Je kan op je sjaal tekenen met textiel stiften, schrijven of borduren. Als een echte mode ontwerper werk je je creatie verder af op een echte naaimachine. Aan het einde van de workshop neem je je unieke kledingstuk mee naar huis om het aan iedereen te showen!

Top model feest.

Maak een topmodel t shirt van je eigen (oude) T-shirt.
Als je gek bent op ontwerpen, dan is dit echt iets voor jou. Je eigen meegebrachte shirtje versieren en pimpen met verschillende stoffen, kraaltjes, kleurtjes en meer. Als een echte modeontwerper ga je van begin tot eind je eigen topmodel op een t shirt versieren en aankleden.
Je krijgt een afdruk van een topmodel figuur op je T-shirt vervolgens kleed je je model aan met stof, knoopjes, kraaltjes, steentjes en meer.
Naast de pop kan je natuurlijk ook de t- shirt een andere look geven.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten