Studentverhuizers Rotterdam

Studentverhuizers Rotterdam
Studentverhuizers Rotterdam
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: N.o.t.k
Plaats: Rotterdam
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: Ruan
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 657 keer bekeken
Datum: 18-07-2017
 
Tags:
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
Meer dan alleen verhuizen
klusser studentverhuizersEen verhuizing houdt meer in dan alleen spullen van A naar B brengen. Denk bijvoorbeeld aan de klusjes die gedaan moeten worden in het nieuwe huis. Of de staat waarin de oude woning achter gelaten moet worden. Klusjes waar u zelf niet aan toe komt of die u liever uit handen geeft. StudentVerhuizers helpt u daar graag bij. Of het nu gaat om het ophangen van een lamp, een muurtje witten of het bezemschoon opleveren van uw oude woning, voor onze klussers is geen klus te groot of te klein.

Ook bij ontruimingen of transport van losse meubelstukken staan wij voor u klaar. Wanneer u liever zelf uw verhuizing regelt en alleen hulp wilt bij zwaardere tilwerkzaamheden, zoals een wasmachine of een piano verhuizen, dan is dit ook geen enkel probleem.

Wanneer u woonachtig bent in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag kunnen wij u ook helpen met inpakken. Vooraf zullen de dozen en andere inpakmaterialen bij u worden thuisbezorgd en kunnen onze inpakhulpen u helpen met het inpakken en verhuisklaar maken van uw inboedel.

Vraag hier uw vrijblijvende klus offerte op.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten