Knuffelkonijn met naam blauw

Knuffelkonijn met naam blauw
Knuffelkonijn met naam blauw
Knuffelkonijn met naam blauw
Knuffelkonijn met naam blauw
Knuffelkonijn met naam blauw
Knuffelkonijn met naam blauw
Knuffelkonijn met naam blauw
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: € 9,99
Plaats: Tilburg
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: borduurservicepunt
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 414 keer bekeken
Datum: 10-02-2018
 
Tags: baby, kraamcadeau, met naam, geborduurde naam
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
Dit knuffel konijn is een mooie knuffel in een heerlijk frisse blauwe kleur. Het lijfje is gemaakt van een zachte stof en is niet gevuld. Alleen het hoofdje van het konijntje is gevuld. De voorkant van het lichaampje en het hoofdje is blauw. De oortjes en de achterkant zijn van een zachte gestreepte stof. Op het kopje van dit knuffel konijn is het gezichtje geborduurd. Het knuffel konijntje heeft een grijs staartje. Met knuffel konijn ben je verzekerd van heel wat uurtjes knuffelplezier. Ook na veelvuldig wassen blijft deze knuffel mooi.

Eigenschappen
Het knuffel konijntje is gemaakt van 100% katoen
Oortjes en achterkant gestreept
Lichaam en hoofd blauw
Goed wasbaar
Kleurvast
Naam geborduurd op buikje
Merk: Funnies
Afmeting 22x31 cm

Borduring
Wij borduren de naam van je baby op het buikje van het konijn op de hoogte van het staartje. Wij borduren de roze knuffel hondjes altijd in de kleur van de borduring op het gezichtje. Jij kiest het lettertype. Je vindt de lettertypes bij de afbeeldingen.
Er worden nooit afbeeldingen of teksten op deze knuffel konijntjes geborduurd.

Verzending
Wij verzenden de knuffel konijntjes in een enveloppe, dat is handig, je hoeft niet thuis te blijven voor de bezorging en het is uiteraard veel voordeliger dan de pakketpost. Bestel je meerdere artikelen kan het natuurlijk nog voorkomen dat je bestelling met de pakketpost wordt verzonden. Je mag natuurlijk ook komen afhalen in Tilburg.

Levering
We hebben een standaard levertijd, we streven er na om alle bestellingen binnen 3 dagen te verzenden. Al doen we daar onze uiterste best voor, soms kan het voorkomen dat we dat niet gaan redden. Als wij merken dat we de standaardlevertijd niet gaan halen stellen wij jou daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Mocht de extra wachttijd voor jou niet acceptabel zijn mag je altijd kosteloos de bestelling annuleren of aanpassen.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten