Auto importeren

Auto importeren
Auto importeren
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: N.v.t
Plaats: Loosdrecht
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: Ruan
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 90 keer bekeken
Datum: 13-03-2019
 
Tags:
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
Je ziet jezelf al rijden in je droomauto, die nagenoeg nieuwe BMW 530i Touring met 40.000 kilometer op de teller uit München. Of die extra grote Volkswagen Sharan uit Hamburg, ideaal om je vrouw en vier kinderen in te vervoeren. Of die ultra-sportieve Maserati Quattroporte GTS 2015 uit Milaan, met die fraaie koplampen. Maar ja, nu komt het… Hoe krijg je jouw droomauto naar Nederland?

Heel simpel. Dat regelen wij. Wij zijn jouw betrouwbare partner bij het importeren van jouw nieuwe auto.

Wij gaan speciaal voor jou op zoek naar de auto die aan al je wensen voldoet. Wij regelen de contacten en zorgen dat alles in orde komt. Van het eerste contact met de verkoper en het importtraject met keuringen tot aan de aflevering bij jou voor de deur. Uiteraard ontlasten we je ook van alle administratieve bijkomstigheden. Zo voorkom je dat je iets over het hoofd ziet en ben je ervan verzekerd dat jouw droomauto niet aan je neus voorbijrijdt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je auto te zoeken en deze eventueel zelf naar Nederland te rijden. Jij bepaalt in het gehele proces wat wij voor jou moeten regelen. Wel zo transparant.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten