Frans schapenhek of Engels schapenhek van kastanje...

Frans schapenhek of Engels schapenhek van kastanjehout
Frans schapenhek of Engels schapenhek van kastanjehout
Frans schapenhek of Engels schapenhek van kastanjehout
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: N.o.t.k
Plaats: Veenendaal
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: Hardemanhekken
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 351 keer bekeken
Datum: 29-08-2019
 
Tags: schapenhek
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
Wilt u een schapenhek kopen? Dan kunt u kiezen uit een Engels schapenhek of de Frans schapenhek. Wanneer u het liefst een zo strak mogelijk model wilt, kunt u het best voor een Frans schapenhek kiezen. De latten van dit type hekwerk zijn meer recht en strakker afgewerkt dan de Engelse versie. Ook is een Frans schapenhek duidelijker afgepunt bovenop en zijn de ijzerdraden strakker gewikkeld. Gaat u voor een natuurlijke uitstraling? Een Engels schapenhek is onregelmatiger en ruwer afgewerkt. Een Engels schapenhek past daarom perfect bij een natuurlijke tuin.

Afwerking schapenhek kastanjehout
Schapenhekken zijn van nature zeer sterk en duurzaam. Kastanjehout kan probleemloos langdurig onbehandeld buiten gebruikt worden. Het hout staat bekend om de hoge vochtigheid weerstand en is niet snel vatbaar voor schimmels. Over het algemeen gaat een onbehandeld kastanjehouten schapen hek zo’n vijftien tot twintig jaar mee.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten