Franchise restaurant beginnen

Franchise restaurant beginnen
Franchise restaurant beginnen
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: N.o.t.k
Plaats: Apeldoorn
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: Verzekering.nl
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 905 keer bekeken
Datum: 27-11-2018
 
Tags: Franchise, restaurant
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
Franchise in horeca. De horecabranche kent een verscheidenheid aan ondernemingen. Wilt u als franchisenemer uw eigen eetcafé of restaurant starten? Als franchisenemer bent u verantwoordelijk voor het managen van uw eigen vestiging. U zorgt ervoor dat de kracht van het concept en de unieke locatie ten volle wordt benut. Vanuit het managementteam wordt u professioneel ondersteund op alle facetten van het ondernemerschap. Alvorens u start als franchisenemer volgt u een stage bij een reeds bestaande vestiging. Bekende spelers in de markt zijn onder andere De Beren restaurants, Eazie, Humphrey Restaurants en Subway.

De Nationale Franchise Gids is dé plek om te oriënteren als (beginnend) franchisenemer. U vindt er informatie over alle franchiseformules van Nederland, actualiteiten, uitleg en achtergronden. Zoek en vind de franchiseformule die bij u past en vraag geheel vrijblijvend informatie aan. Als u graag met ons wilt overleggen over uw plannen neem dan contact op met Tom Barten (055 – 8200 226) van De Nationale Franchise Gids. Tom heeft ruime ervaring en staat u graag te woord.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten