Leolux design meubilair

Leolux design meubilair
Leolux design meubilair
Leolux design meubilair
Leolux design meubilair
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: N.o.t.k
Plaats: Gorinchem
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: Designmeubels
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 151 keer bekeken
Datum: 19-05-2020
 
Tags: leolux, design meubilair
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
LEOLUX: topdesign met vele mogelijkheden.

Al 75 jaar zijn ambacht en authenticiteit de kernbegrippen van het Nederlandse design merk Leolux. De design meubelcollectie van dit toonaangevende merk combineert kwaliteit en comfort met eigenzinnige ontwerpen. Maatwerk met vakmanschap en leefbaarheid met duurzaam woongenot. Hoewel er meerdere merken om de titel van Nederlands meest beroemde design merk is Leolux er in ieder geval al in geslaagd om het best verkopende design merk te zijn.

Bij Van der Donk interieur vindt u een van de mooiste leolux studio's van Nederland. Van der Donk interieur ziet Leolux als een van de belangrijkste merken in haar assortiment, het merk heeft dan ook een prominente plek in de showroom en de collectie Leolux meubelen behoort tot de grootste in Nederland. De meubelen worden op indrukwekkende wijze aan u gepresenteerd en de nieuwste modellen zijn altijd aanwezig. Meer informatie over Leolux by Van der Donk? Klik op de bijbehorende link van de advertentie.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten