Podiumelementen

Podiumelementen
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: N.o.t.k
Plaats: Giessenburg
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: LB podiumtechniek
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 2417 keer bekeken
Datum: 16-02-2014
 
Tags: Podium,podiumdeel,podiumelement
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
De Praktikus is het meest verkochte podiumelement uit onze serie en geschikt voor vierkante of ronde insteekpoten van 45 of 60 mm. De basis van dit podiumelement is een speciaal getrokken aluminium, die zorgt voor een stabiele en stevige basis. Elk frame heeft in de hoeken een inwendige aluminium versteviging, deze wordt via de buitenzijde vast geperst doormiddel van diepdruk. Het voordeel van deze toepassing is dat het frame veel steviger in elkaar zit en dat de hoek niet open gaan staan na verloop van tijd.
Onze podiumdelen voldoen aan de normen en veiligheidseisen van deze tijd en dat komt door het gebruik van 1e keus materialen. De robuuste hoekstukken voor de insteekpoten zijn gemaakt getrokken aluminium en niet van giet aluminium - Deze hoek wordt vast gemaakt met een M10 bout aan het frame, in deze hoek zit het aandruk mechanisme voor een veilige en snelle montage van de insteekpoot. Alle onderdelen aan de Praktikus 750 en Praktikus 1000 zijn demontabel en makkelijk te vervangen bij reparatie.
De Praktikus podiumelementen zijn geschikt voor vierkante insteekpoten met een afmeting van 45 x 45 mm of 60 x 60 mm van 2,5 of 3 mm dik. De hoek is ook geschikt voor ronde insteekpoten van 50 of 60 mm. Insteekpoten van 45 mm zijn leverbaar in elke gewenste hoogte tot 160 cm, insteekpoten van 60 mm poten gaan tot een hoogte van 300 cm.
Kijk bij een keuze van een podiumelement of de gebruikte onderdelen van giet aluminium zijn, gegoten onderdelen zijn goedkoper en minder betrouwbaar dan van getrokken aluminium. Maar kijk vooral of de podiumdelen een keuring hebben met een berekening of certificaat.
De Praktikus is leverbaar met extra aluminium versteviging strippen, die verbindt de 2 lange zijden met elkaar, hierdoor wordt het frame steviger en geeft extra ondersteuning aan de vloer.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten