Unieke kantoorruimte

Unieke kantoorruimte
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: € 834
Plaats: Rotterdam
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: bureaukicker
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 2335 keer bekeken
Datum: 05-12-2013
 
Tags:
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
Prachtige kantoorruimte met zeer representatieve uitstraling. Dit klassieke pand is gevestigd in het centrum van Rotterdam, aan de Westersingel 52, nabij metrostation Eendrachtsplein en het centraal station.

Bereikbaarheid
Het pand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (lees; tram, trein, bus en metro). Het centraal station zit op 5 minuten loopafstand. Metrostation Eendrachtsplein is praktisch voor de deur. Het pand is ook vanuit alle toegangswegen naar Rotterdam prima bereikbaar. Een parkeervergunning is aan te vragen bij de gemeente, zodat u voor de deur of zeer dichtbij kunt parkeren.

Indeling ruimtes
Verdieping 2 en 3 zijn apart of in combinatie te huur

De 2e verdieping bestaat uit twee kamers, te gebruiken als werkplek en/of vergaderruimte (is nu het geval). Op de 2e verdieping zijn verder drie toiletten aanwezig, alsmede een eigen keuken die grenst aan een groot balkon. De huidige werkplekruimte is voorzien van een airco. De 3e etage betreft een klassieke zolderverdieping met houten balken. De ruimte beschikt over ruim opgezette inbouwkasten, een eigen keuken alsmede een klein magazijn. Het is bespreekbaar om de vergaderkamer op verdieping 2 te delen met een andere huurder.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten