• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Advocaten Erfrecht

Sector
Lange omschrijving

Advocaat erfrecht nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat erfrecht met daadkracht en met kennis van zaken? Mr. A.C. de Bakker is een advocaat die is gespecialiseerd in het erfrecht.

Mr. A.C. de Bakker verleent onder andere rechtsbijstand aan erfgenamen, executeurs, testamentair bewindvoerders, schuldeisers, legatarissen en legitimarissen. Als erfrechtspecialist heeft mr. A.C. de Bakker onder ander ervaring met rechtszaken over de verdeling van een erfenis, over de berekening van het kindsdeel, over het beroep op de legitieme portie, over de (erfrechtelijke) overgang van de onderneming en met andere aan het erfrecht gerelateerde rechtszaken.

Mr. A.C. de Bakker wordt ook regelmatig door de rechtbank benoemd tot vereffenaar.

Het is niet alleen de ervaring, maar ook de grondige dossier- en wetskennis en de zorgvuldige analyses, die de ingrediënten zijn van de professionele juridische bijstand van mr. A.C. de Bakker.

U kunt uw probleem bespreken met mr. A.C. de Bakker in uw eigen omgeving. Mr. A.C. de Bakker komt namelijk gewoon bij u thuis. Het maakt daarbij niet uit waar u woont. Of u nu woont in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Groningen of Maastricht, het maakt niet uit. In het eerste gesprek wordt ook direct uw rechtspositie in begrijpelijke taal duidelijk gemaakt en wordt duidelijkheid gegeven over de kosten van juridische bijstand.

 

Mr. A.C. de Bakker is lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland.

Vestigingsplaats
Hendrik-Ido-Ambacht
Adres vestiging
De Bakker Advocaat & Erfrechtspecialist Postbus 175
Telefoonnummer
078 – 2000373

Stuur boodschap naar geregistreerde