• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Centrale Recherche Dienst

Centrale Recherche Dienst
Lange omschrijving

Bij (vermoedens van) overspel, alimentatiefraude, oplichting, stalking, afpersing of vermissing doen onze privé detectives onderzoek. Al onze onderzoeken zijn op maat en bieden wij aan tegen een scherp tarief. De Centrale Recherche Dienst is een erkend recherchebureau met deskundige detectives. Wilt u voor iets anders een professionele privé detective inhuren? Dan doen wij maatwerk onderzoek.

Ieder onderzoek door ons recherchebureau begint met een gratis intakegesprek. Deze intake kan bij ons op kantoor in Apeldoorn plaatsvinden of op iedere andere gewenste locatie. Een telefonische intake is ook altijd mogelijk. Wij analyseren het probleem met behulp van verschillende onderzoeksmethoden. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van verborgen camera’s, een geavanceerde observatiebus, afluisterapparatuur, trackers en observatie door een bekwame en goed getrainde privé detective. Tijdens en na het onderzoek delen wij onze bevindingen met u. Eventueel passen wij het onderzoek tussentijds aan.

Vervolgens maken wij het onderzoeksrapport op, ook wel eindrapport genoemd. Het rapport dat u na het onderzoek ontvangt, kunt u gebruiken als bewijs in civiele en strafrechtelijke zaken. En als het nodig is, onderbouwen onze detectives de onderzoeksresultaten voor de rechter.

Een privé detective inhuren helpt bij het oplossen van vraagstukken, waarbij de politie u vaak niet direct kan helpen. Wij voeren al onze recherchediensten snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uit.

De Centrale Recherche Dienst werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Iedere privé detective beschikt vanzelfsprekend over een legitimatiebewijs, afgegeven door de politie. Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij hebben een netwerk van specialisten waarmee wij regelmatig samenwerken. Sommige deelonderzoeken vereisen namelijk zeer speciale expertise. Zo leveren wij kwalitatief hoogstaand werk af tegen een fatsoenlijk tarief.

Vestigingsplaats
Apeldoorn
Adres vestiging
Prins Willem Alexanderlaan 401
Telefoonnummer
0552010469

Stuur boodschap naar geregistreerde