• Handelplaza: Uw bedrijvengids

D&G Chaletbouw

D&G Chaletbouw
Sector
Lange omschrijving

12345
D&G Chaletbouw

Bent u opzoek naar een nieuwe chalet? Of is uw chalet aan renovatie toe? D&G Chaletbouw is een bedrijf dat niet alleen nieuwe chalets bouwt, maar ook oudere chalets van een modernere uitstraling voorzien. Denk hierbij aan een nieuwe gevelbekleding of met mooie houtnerf structuur kunststof kozijnen. We leveren chalets in hout en kunststof. Samen met een architect spreken we uw wensen door en wij zorgen dat die tot uiting komen in uw nieuwe chalet.

Omdat D&G Chaletbouw een eigen fabriek heeft, kunnen we alles voor u op maat maken. Ook hebben wij extra controle over de kwaliteit van uw chalet. Wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan even contact met ons op.

Wij denken ook aan het milieu! Daarom wordt de chalet goed geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. Hierdoor wordt er minder gas verspild. Naast chalets bouwen wij ook schuurtjes, tuinhuisjes, vlonders en veranda’s. Wilt u in één keer klaar zijn? Wij zorgen voor de een complete aanleg van kavels, inclusief het maken van een onderafzetting en verdiept ingraven in de grond tegen bevriezing van uw leidingwerk. Bestrating/groen/afrastering.

We maken de chalet in de fabriek helemaal gebruiksklaar, zodat we hem op locatie alleen nog hoeven aan te sluiten. De vervoers- en plaatsingskosten zijn inbegrepen.

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
Veenendaal
Telefoonnummer
0650811907

Stuur boodschap naar geregistreerde