• Handelplaza: Uw bedrijvengids

SGM Distribution B.V.

SGM Distribution B.V.
Lange omschrijving

SGM Distribution is de exclusieve distributeur van exclusive cosmetica en huidverzorging merken met een extra goede en persoonlijke service naar zijn retail klanten.

CTZN Cosmetics en Ananné zijn de eerste merken van SGM Distributio B.V..

CTZN cosmetics is het meest inclusieve nude lippenstift merk op de markt welke al 2 Allure Beauty Awards (2019 & 2020) heeft gewonnen. Daarnaast heeft het merk een uitgesproken mening en doelstelling; genderless en voor iedere huidskleur, voor iedereen. Zie ook hun instagram account @ctzncosmetics

Ananné is het premium huidsverzorging merk uit Zwitserland wat vegan, dierproefvrij is en uitsluitend uit natuurlijke en hoogwaardige ingredienten bestaat. De volledig opnieuw ontwikkelde en volledige lijn van huidverzorgings producten is nu bereikbaar voor iedereen. Een merk waar professionals alleen nog mee werkte is nu verkrijgbaar voor de consument.

SGM Distrbution B.V. is een exclusieve distributeur met persoonlijke aandacht voor zijn klanten met een zeer goede klanttevredenheids score en niet alleen op het gebied van service maar zeker ook goede samenwerking op PR en Marketing gebied. Specialisten op het gebied van merk introducties en distributie met bijzondere merken met een boodschap.

Vestigingsplaats
Utrecht
Adres vestiging
Atoomweg 63

Stuur boodschap naar geregistreerde