• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Paraplusite.nl

Paraplusite.nl
Lange omschrijving

Binnen ieder budget een bedrukte paraplu!

Als paraplu groothandel richten wij ons uitsluitend op de zakelijke markt. Wilt u paraplu's laten bedrukken voor uw bedrijf, instelling, vereniging of club dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op deze website vindt u een groot assortiment paraplu's in allerlei soorten en maten. Wij kunnen iedere paraplu bedrukken met uw logo en/of tekst. Heeft u hulp nodig met zoeken? Neem gerust contact met paraplusite.nl op!

Waarom kiest u voor Paraplusite.nl ?

- Advies op maat indien gewenst, dit kan telefonisch of per mail.
- Groot assortiment, scherpe tarieven, goed drukwerk en snelle levertijden.
- Geen addertjes onder het gras en no-nonsense mentaliteit.
- Ruim 15 jaar ervaring met promotionele artikelen.

Bereken eenvoudig online uw paraplu prijs met onze paraplu offerte generator

Senz parapluMet een paar stappen naar uw exacte paraplu prijs! 1 - Kies een paraplu model. 2 - Selecteer een kleur. 3 - Vul het gewenste aantal paraplu's in 4 - Vul het aantal drukkleuren in of kies voor "onbedrukt". Uw prijs voor het bedrukken van paraplu's verschijnt onderaan in beeld, inclusief startkosten en verzendkosten, klaar is kees! Kies voor "offerte versturen" en stuur de berekening naar uw eigen e-mail adres.

Onze favoriete paraplu modellen

Bij paraplu's zegt de prijs vaak veel over de kwaliteit, wij leveren in principe alle denkbare kwaliteiten maar we hebben wel onze voorkeuren vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo hebben wij een favoriete paraplu in het lagere segment, en ook een sterke paraplu in het luxe - windproof - segment. Voor beiden geldt echt de term "value for money". U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een advies op maat.

Bedrukte paraplu's zijn een geweldig promotiemiddel!

Niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld; paraplu's. Een perfect reclamemiddel. Uw logo bedrukken op promotionele paraplu's, opvallend en ze worden vaak gebruikt, een echte eyecatcher dus! Een extra service is onze digitale proefdruk, heeft u interesse in bedrukte paraplu's? Stuur uw logo door en wij maken gratis en vrijblijvend een digitale proef voor u. Zo weet u alvast wat u kunt verwachten!

Nederland parapluland

Paraplu bedrukkenMet de gemiddelde hoeveelheid regen die er in Nederland per jaar valt is een goede paraplu geen overbodige luxe. Zomers die vaak meer op herfst lijken en buien het hele jaar door maken Nederland een echt parapluland. Een extra paraplu achter in de auto of gewoon in de garderobe kan daarom nooit kwaad. Paraplu's laten bedrukken met uw reclame is gegarandeerd opvallen!

Wanneer kiest u welke paraplu?

Wanneer u paraplu's voor uw bedrijf, - instelling of vereniging bestelt, wilt u natuurlijk de juiste keuze maken. Bij het vinden van de juiste paraplu voor uw doel is een aantal zaken belangrijk om rekening mee te houden. U kunt uzelf daarom de volgende vragen stellen:

Hoe groot moet de diameter van de paraplu ongeveer zijn?
Wil ik een recht handvat of liever een haak-handvat
Moeten de paraplu's wind- of stormproof zijn?
Hoe intensief worden de paraplu's gebruikt?
Wil ik de paraplu laten bedrukken, en op hoeveel segmenten?

Paraplu's bestellen en bedrukken doe je gemakkelijk en snel online bij paraplusite.nl!

Vestigingsplaats
Hoofddorp

Stuur boodschap naar geregistreerde