• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Goudio

Goudio
Sector
Lange omschrijving

Goudio gaat open en transparant te werk bij het bepalen van de waarde van uw waardevolle eigendommen. De calculators op onze website stellen u zelf in staat om de waarde te berekenen.
Hiervoor gebruiken wij actuele koersen.

Onze ervaren taxateurs beoordelen en bevestigen kosteloos de prijs van het goud of sieraad dat u wilt aanbieden voor verkoop. Ook hiervoor gebruiken wij de actuele koersen. Klanten die hun goud willen verkopen ontvangen een vrijblijvende offerte waarop de waarde van hun eigendom nauwkeurig is vermeld. U zult nergens een betere prijs krijgen, maar wij bieden u voldoende tijd om de verkoop te overwegen.

Goudio onderschrijft de beroepscode voor taxateurs en inkopers van edelmetalen en juwelen. Wij zijn tevens lid van de federatie van goud en zilver. U kunt er daarom op rekenen dat wij u een eerlijke prijs bieden en uw goud, munt of sieraad respectvol zullen behandelen. Behalve voor goud, kunt u tegenwoordig ook bij Goud Inkoop Goudio terecht voor de verkoop van zilver, diamanten, andere edelmetalen of exclusieve horloges. Onze experts zullen direct uw item beoordelen en u adviseren over de waarde. Wij ontvangen u graag in een van onze vestigingen in Tilburg of s'-Hertogenbosch.

Goudio koopt & verkoopt:

Goudbaren
Goudbaren, goudstaven of broodjes goud zijn lange tijd een mooie belegging geweest voor de oude dag of als appeltje voor de dorst. Met de gunstige prijs voor goud van dit moment, loont het echter de moeite om deze vormen van goud te verkopen. Hoewel de markt voor edelmetalen vrij stabiel is, is het echter maar de vraag hoe lang deze goede prijzen zullen blijven. Goudio geeft u graag de beste prijs voor uw goud.

Gouden munten
Gouden munten zijn zeldzaam en worden alleen nog geslagen als munt voor pure verzamelaars. Dat maakt de waarde van gouden munten hoog. Goudio koopt graag uw gouden munten in. Bezit u gouden vijfjes of gouden tientjes? Of heeft nu echte dukaten? Wij nemen ze graag af. Gouden munten zijn doorgaans gemaakt van 21.6 karaats goud. Gouden dukaten werden vroeger zelfs gemaakt van 23 karaats goud.

Oud Goud
Eigenlijk bestaat er niet iets zoals Oud- of Nieuw goud; goud is goud. Het enige dat belangrijk is, is de zuiverheid van het goud.

Oud goud is echter een term die veelal wordt gebruikt om te verwijzen naar gouden sieraden. Vroeger genoten gouden sieraden de voorkeur boven elk ander edelmetaal. Met name de oudere generatie beschikt, historisch gezien, dus over oud goud. U zult verstelt staan van de hoeveelheid gouden artikelen die zij bezitten. Of het nu gaat om gouden brillen, kroontjes van pennen, oude ringen of armbanden; breng het mee zodat wij de waarde objectief kunnen vaststellen.
Wilt u oud goud verkopen omdat het niet langer de emotionele waarde heeft die het ooit bezat? Bezoek dan Goudio. Ongeacht de leeftijd van uw oud goud weten onze taxateurs exact de waarde te bepalen. Zij gaan daarbij transparant te werk. Met behulp van de calculator op onze website, kunt u ook zelf de vergoeding berekenen die wij voor uw sieraden zullen betalen.

Het maakt niet uit of uw goud vijf, vijftig of vijfhonderd jaar oud is; misschien valt het onder de noemer oud goud, de zuiverheid zal echter niet veranderen. Zolang uw gouden sieraad is gemaakt van goud van 8 karaat, 14 karaat, 18 karaat, 21 karaat, 22 karaat of 24 karaat dan ontvangt u gegarandeerd de beste prijs. Wij kunnen u het bedrag contant uitbetalen of, indien u dat wenst, naar uw bankrekening overmaken.

Tandgoud
Bent u tandarts of tandheelkundige, of bent u een patiënt met een gouden tand die u binnenkort wilt laten verwijderen? Kom dan een langs bij Goudio.

Zilveren baren
Zilveren baren zijn kleine blokjes puur zilver die voorzien zijn van het stempel van de maker. Behalve de maker identificeert het stempel ook het zilvergehalte (999) en de kwaliteit van het materiaal Zilveren baren komen in verschillende groottes en gewicht. De vaststelling van de waarde dient daarom door een expert gedaan te worden.

Zilveren munten
Zilveren munten zijn bijzonder uniek omdat ze nauwelijks meer worden geslagen. Dat maakt dat zilveren rijksdaalders, zilveren dollars of munten van Sterling zilver zeer gewild zijn. Zilveren munten verkopen loont daarom zeker de moeite. Kom eens langs bij Goudio voor een gratis waardebepaling.

Zilveren Sieraden
Zilver is mooi en elk sieraad heeft z’n eigen verhaal. Maar zilver kan tevens zeer onderhoudsgevoelig zijn. Zeker wanneer de emotionele waarde niet langer meetelt, kan het de moeite zijn om de verkoop van zilveren sieraden te overwegen. U ontvangt een eerlijke prijs en hoeft zich niet langer zorgen te maken over het poetsen of polijsten van uw zilver. Het zilver dat wij inkopen beoordelen wij direct op waarde. Onze taxateur bekijkt de kwaliteit en weegt de hoeveelheid zilver die u aanbiedt.

Zilverbestek
Er was eens een tijd waarin zilverbestek gebruikt werd voor speciale maaltijden, die plaats vonden in speciale eetkamers in het huis. Die tijd is voorbij. Maaltijden dienen bovenal gezellig en smaakvol te zijn en ontdaan te zijn van opsmuk om het geheel te verfraaien. Zilveren bestek ligt daarom tegenwoordig in veel huishoudens onaangeroerd in de besteklade.

Platina baren
Bent u in het bezit van platina baren en wilt u deze verkopen? Neem dan contact met ons op zodat wij uw platina baren kunnen taxeren. Het is daarbij van belang dat u vermeld om welk type platina baren het gaat.

Platina sieraden
Platina sieraden zijn zeer uniek en komen niet vaak voor. Vandaar dat de prijs die we er voor willen betalen hoog is.

Diamanten
Diamanten blijven altijd mooi en zullen nooit hun waarde verliezen. Een diamant verkopen is daarom een keuze die men niet zomaar neemt. De prijzen voor diamanten zijn momenteel zeer gunstig. Dat maakt diamanten verkopen interessant. Goudio koopt alle diamanten in en tegen de beste prijs die u in Nederland zult krijgen. Wanneer u een afspraak met ons maakt willen wij uw diamant kosteloos beoordelen op basis van het 4C-principe.

Saffieren
Het blauw in een saffier wordt veroorzaakt door de ijzerdeeltjes die in de steen zitten. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom, maar mensen kennen ook magische krachten aan saffieren toe. De edelsteen zou tweespalt en smart voorkomen terwijl het ook kracht, eer en onsterfelijkheid symboliseert.

Robijnen
De zeldzaamheid van robijnen maakt hen tot een geliefde steen. Vanwege de natuurlijke rode kleur zijn ze het ideale geschenk om een liefde of relatie te benadrukken. Robijnen zijn waardevolle edelstenen vanwege de zeldzaamheid.

Smaragden
Net als Robijnen zijn Smaragden zeer zeldzaam. Recentelijk heeft er wel een aanpassing van de definitie van smaragd plaats gevonden zodat er tegenwoordig meer edelstenen onder deze noemer mogen vallen.

Exclusieve horloges
Horloges zijn tijdloos en een goed horloge gaat jarenlang mee. Soms is het echter tijd voor iets nieuws en vervangt u uw horloge door een exemplaar dat modieuzer is, beter bij uw stijl past of waar u robuuster mee om kunt gaan.

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
s'-Hertogenbosch
Adres vestiging
Hinthamerstraat 202
Telefoonnummer
0646678035

Stuur boodschap naar geregistreerde