• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Stadstuinen Hoveniers

Stadstuinen Hoveniers
Sector
Lange omschrijving

Stadstuinen Hoveniers is een hovenier in Utrecht en is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf. U kunt bij Stadstuinen Hoveniers terecht voor een tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in alle soorten en maten. Wij zijn gespecialiseerd in stadstuinen, maar onze vakkundige hoveniers staan ook graag voor u klaar voor allerlei andere tuinen.

Wij werken graag met verschillende materialen en beplanting. Wij leggen de klant niet zomaar iets op, maar luisteren graag naar uw wensen en werken nauwkeurig toe naar een totaaloplossing waar we allebei tevreden over zijn. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in uw tuin. Een belangrijk onderdeel waar Stadstuinen Hoveniers zich mee bezig houdt, is het huis en de inrichting, zodat de tuin een verlengde wordt van uw huis. Dit is dan ook een aspect waar wij u deskundig over kunnen adviseren.

Vakmanschap, professionaliteit, kwaliteit, afwerking en verzorging is waar Stadstuinen Hoveniers voor staat. Met deze aspecten als uitgangspunt werken wij graag toe naar een totaaloplossing voor uw tuin. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
Utrecht
Telefoonnummer
06-46157002

Stuur boodschap naar geregistreerde