• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Aaim B.V.

Aaim B.V.
Lange omschrijving

Wij zorgen ervoor dat onze klanten, vanuit hun cultuur en unieke karakter, langdurig onderscheidend en slagkrachtig zijn. Wij onderzoeken en ontwikkelen organisaties, frissen ze op en helpen alle onnodige ballast weg te nemen. Zo zorgen wij voor “gaaf by inside out!“

Helaas zijn de afgelopen decennia veel organisaties zwaar opgetuigd en door standaard methoden en modellen erg op elkaar gaan lijken. Het gevolg, veel grijze muizen en veranderingen die vooral een lapmiddel zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan marketingtermen of meetinstrumenten die vaak één op één vergelijkbaar zijn met die van concurrenten en om de paar jaar vervangen worden. Niet zelden zijn consultants hier debet aan geweest. Een effect hiervan is dan ook dat veel klanten en medewerkers inmiddels ongeïnteresseerd en verandermoe zijn geworden.

Waarom wij geloven dat het anders kan

Wij onderzoeken voor u de meest optimale keuzes en helpen bij het doorvoeren van veranderingen. Dit doen wij uitgaande van het unieke karakter dat iedere organisatie heeft. Wij geloven dat organisaties die dit karakter helder uitdragen en hiernaar handelen, over een langere termijn onderscheidend en succesvol zijn. Dit bwijzen wij dan ook keer op keer aan onze klanten.

Onderzoek en Ontwikkeling volgens het “gaaf by inside out” principe.

Allereerst leggen wij het échte karakter van uw organisatie bloot. Daarna scherpen wij dit karakter (cultuur en structuur) aan. Vervolgens zorgen wij met u voor het doorvoeren van keuzes. Keuzes die bijdragen aan realiseren van uw doelstellingen. Zo ontstaat een heldere signatuur voor uw organisatie. Kortom, “gaaf by inside out” door het uitlijnen van cultuur, structuur en signatuur.

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
Amersfoort
Telefoonnummer
033-3302513
Bedrijfstags

Stuur boodschap naar geregistreerde