• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Shaolin Kung Fu | Vechtsport Apeldoorn

Shaolin Kung Fu | Vechtsport Apeldoorn
Sector
Lange omschrijving

Sportschool He Yong Gan Apeldoorn voor Vechtsport en Zelfverdediging.

Shaolin Kungfu Apeldoorn He Yong Gan Martial Arts Academy is een sportschool voor de Chinese Shaolin Tempel Vechtsporten. De school onderwijst al jaren zelfverdediging, weerbaarheid en Traditionele Chinese vechtsport. De school geeft ook workshops en clinics voor scholen en bedrijven en heeft ook een Shaolin Tigers Kungfu groep voor de jeugd.

Door het beoefenen van Shaolin Vechtkunst ontwikkelt u een sterke geest in een krachtig lichaam. U kunt de Shaolin vechtsporten binnen de volgende onderdelen ervaren in Apeldoorn: Traditioneel Shaolin Kung Fu Vormen en Wapens, Qin Na Zelfverdediging, Sanda Sanshou Chinees Kickboksen, Grond technieken, Chen stijl Tai Chi Chuan en Qi Gong en meer.

Shaolin He Yong Gan biedt leuke groepslessen waarbij de focus ligt op discipline, doorzetten en niet opgeven. We trainen om een beter mens te worden. Ook doen we soms mee aan wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Ook heeft de school vele toppers gebracht waaronder Leroy van Wermeskerken en Laura Bonthuis.

De school biedt groepslessen aan voor de recreant en de mensen met grotere ambities. Een proefles is altijd gratis en u bent van harte welkom in onze He Yong Gan sportschool in Apeldoorn.

Vestigingsplaats
Apeldoorn
Adres vestiging
Mariannalaan 19a

Stuur boodschap naar geregistreerde