• Handelplaza: Uw bedrijvengids

OM transport

OM transport
Lange omschrijving

Onze Diensten

Bezorgservice van uw post

Alle post die u ontvangt op uw postbusnummer kunt u door OM Transport BV laten bezorgen op uw vestigingsadres met onze Bezorgservice. Dit betreft brieven, aangetekende stukken, antwoordstukken, garantiepost en pakketten. Ook grote hoeveelheden zakken en bundels worden door ons bezorgd.
Pallet vervoer Nederland
Voor pallet transport in Nederland bent u aan het juiste adres bij OM TransportBV. Wij bieden u de meest uiteenlopende diensten op het gebied van transport binnen heel Europa. Wij kunnen u dan ook niet alleen van dienst zijn met palletvervoer in Nederland, maar ook van en naar diverse landen binnen Europa.
Medisch spoed transport

Vaak is er bij medisch transport sprake van spoedtransport. Bijvoorbeeld medicijnen die snel bij een cliënt moeten zijn of medische apparatuur die met spoed van het ene naar het andere ziekenhuis vervoerd dient te worden voor een operatie of andere ingreep.
Vaste routes

OM TransportBV biedt u het concept van vaste route(s), dat wil zeggen onze chauffeurs arriveren op de door u gewenste plaats van bestemming, op hetzelfde tijdstip elke dag, zodat u beter uw andere taken kunt plannen

Vestigingsplaats
Rotterdam

Stuur boodschap naar geregistreerde