• Handelplaza: Uw bedrijvengids

ViaJuul.nl

ViaJuul.nl
Lange omschrijving

Viajuul.nl is de toonaangevende online groothandel met een gevarieerd en ruim assortiment van food- en non-food producten.
ViaJuul.nl levert uw “zakelijke boodschappen” op de door u aangegeven locatie. Niet langer hoeft u of een van uw medewerkers voor koffie, bekers, schoonmaakmiddelen en dergelijke de deur uit ten koste van uw commerciële tijd. Wij bieden u een gevarieerd en ruim assortiment van food- en non-food producten.
Een goede relatie

Wij geloven in goede relaties, het samenspel tussen onze klanten, onze medewerkers en mensen uit het vak. Met de juiste informatie zijn onze specialisten in staat de juiste oplossingen aan u te bieden. Viajuul.nl is altijd op zoek naar het beste voor u. Onze specialisten en ons netwerk zorgen voor een goed evenwicht tussen kwaliteit, service en prijs. Wij zijn graag uw toegankelijke en transparante partner. Met onze heldere en korte communicatielijnen zijn wij het bedrijf waarmee u prettig kunt samenwerken. U krijgt bovendien een persoonlijk accountmanager.
Eenvoudig besteld & snel geleverd

Een slim online bestelsysteem, een krachtige logistieke organisatie, een geavanceerde automatisering en één persoonlijk aanspreekpunt. Dat zijn de belangrijke ingrediënten van de succesvolle landelijke bezorgservice van Viajuul.nl. Efficiënt en flexibel. Uw bestelling kunt u 24 uur per dag plaatsen via onze webshop. Kunt u iets niet vinden in onze webshop? Mogelijk kunnen wij toch leveren, vraag er ernaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.00h tot 18.00h. of stuur ons een mailtje naar: contact@ViaJuul.nl
Betalingsmogelijkheden

Via Ideal (factuur word u per mail toegezonden).
Betaling vooraf, na ontvangst van de factuur.

Als zakelijke klant kun je bij Viajuul.nl op rekening kopen. Hiervoor gelden enkele voorwaarden:

Je bent al klant bij Viajuul.nl
Je hebt bij onze webshop minimaal 2 orders geplaatst en in totaal € 1000,- of meer besteed;
Je kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen, niet ouder dan 6 maanden.

Vervolgens leveren wij uw bestelling binnen 2 werkdagen of volgens afspraak.

Overheids- en onderwijsinstellingen Overheid- en onderwijsinstellingen kunnen bij Viajuul.nl direct op rekening kopen. Neem voor meer informatie contact met ons op.
De voordelen van Viajuul.nl op een rij.

Uw accountmanager regelt het voor
U Als ViaJuul.nl-klant kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en kennis van zaken. Ons team van specialisten helpt graag bij uw keuze, van aanschaf tot levering.
Korting bij grotere aantallen
Neem contact met ons op en mail ons op contact@ViaJuul.nl en we sturen u een scherpe en vrijblijvende offerte.
Betaalgemak
Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden.
De zekerheid van een betrouwbare partner.
Al jaren timmeren wij met veel passie aan de weg. Dit heeft geleid tot een groot aantal trouwe en tevreden klanten.

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
Wagenberg
Telefoonnummer
0852735864

Stuur boodschap naar geregistreerde