• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Maasland Banden

Maasland Banden
Lange omschrijving

Maasland Banden uit Dilsen-Stokkem is gespecialiseerd in banden voor industriële en landbouwvoertuigen, grondverzetmachines, vrachtwagens, motorfietsen en auto’s. Zowel professionals als particulieren kunnen er terecht.
De bandenspecialist is erkend door alle leasemaatschappijen. Dankzij de draadloze internetverbinding kunnen klanten doorwerken, terwijl de banden worden vervangen. Bij schade aan een band kan de klant zonder afspraak langskomen – of komen wij ter plaatse het euvel verhelpen. De depannageservice is namelijk de klok rond paraat om – waar ook in Europa – ter hulp te snellen.
Onderlegde medewerkers staan klaar om te adviseren bij de bandenkeuze en om technische toelichtingen te verstrekken. Aan de hand van regelmatige bijscholingen spijkeren ze hun knowhow voortdurend bij.
In de werkplaats beschikt Maasland Banden over de meest geavanceerde technische voorzieningen voor de montage, het balanceren en uitlijnen. Er wordt onafgebroken geïnvesteerd in kennis en apparatuur om een optimale kwaliteit en service te kunnen leveren, in functie van de technologische evolutie van de voertuigen.
Maasland Banden kent een sterke groei en heeft dan ook concrete uitbreidingsplannen voor de nabije toekomst. Hierbij blijft een klantgerichte service de voornaamste prioriteit uitmaken.

Vestigingsplaats
Dilsen
Telefoonnummer
003289656833
Faxnummer
003289811948

Stuur boodschap naar geregistreerde