• Handelplaza: Uw bedrijvengids

USBsite.nl

USBsite.nl
Lange omschrijving

Prijsstijging USB flash geheugen

De laatste weken zijn de USB geheugenprijzen enorm gestegen. Door technisch mankement in de koppeling met de fabriek in het Verre Oosten kunnen wij momenteel niet de juiste prijzen op onze website weergeven, uiteraard wordt hier hard aan gewerkt. Voor de juiste prijs van een bepaald artikel kunt u contact met ons opnemen via info@usbsite.nl of bellen naar 023-5404994.

USB sticks met bedrukking, bereken online direct uw exacte prijs!

USB twisterBij USBsite.nl berekent u direct uw exacte prijs voor het bedrukken van USB geheugensticks. Ons assortiment is uitgebreid en wij hebben geprobeerd om dit in overzichtelijke categorieën in te delen zodat u gemakkelijk een model kunt vinden dat aan uw wensen en eisen voldoet. Waar USBsite.nl zich ook op onderscheidt, is dat wij altijd actuele prijzen op de website vermelden zodat u direct en exact kunt bepalen wat de totalen zijn inclusief opdruk, lasergravure of digitale print voor bedrukte usb geheugensticks, helemaal compleet inclusief levering op 1 adres in Nederland! Toch hulp nodig? Bel of mail ons gerust, we helpen u natuurlijk graag!

Uniek offertesysteem voor het bedrukken van usb sticks met uw logo!

USB cardVia onze unieke offertegenerator kunt u in een aantal simpele stappen uw exacte prijs berekenen. Helemaal compleet, geen “addertjes” dus! In 5 snelle stappen naar uw totaalprijs: 1 – Kies een type en eventuele uitvoeringskleur. 2 – Kies een aantal. 3 – Kies een geheugencapaciteit. 4 – kies een bedrukkingstype en eventueel aantal drukkleuren. 5 – Kies eventuele accessoires. Uw exacte prijs voor de bedrukte usb sticks inclusief alle kosten verschijnt direct en u kunt deze offerte vrijblijvend naar uw eigen e-mailadres sturen of direct omzetten in een bestelling doormiddel van onderstaande buttons. Probeer het zelf en ervaar het gemak!

Waarom USB sticks laten bedrukken?

USB eco

Bedrukte USB sticks zijn zeer populair onder zakelijke gebruikers, scholieren, verenigingen en particulieren. Iedereen heeft tegenwoordig wel één of meerdere usb sticks in zijn bezit omdat het een makkelijke manier is om data, beeld en geluid op te bewaren en te delen dankzij de universele connector. USB sticks gaan vaak van hand tot hand en dit maakt het bedrukken van usb sticks ook zo interessant omdat de bedrukking vaak in het zicht zit en hierdoor onder de aandacht is, usb sticks worden bovendien bijna nooit weggegooid en dit maakt bedrukte usbsticks een ideaal promotiemiddel.

Druktechnieken voor het personaliseren van USB sticks

Het bedrukken van USB geheugensticks kan – afhankelijk van het type – door middel van verschillende soorten printtechnieken. De meest voorkomende manieren zijn; tampondruk en zeefdruk maar metalen usb sticks kunnen ook voorzien worden van een lasergravure. Het voordeel van een lasergravure op een usb stick is dat het logo er nooit af kan slijten, het nadeel is dat het niet in een kleur naar keuze kan maar altijd een zogenaamde ton-sur-ton uitstraling krijgt. Tevens is het mogelijk om bij sommige modellen usb sticks gebruik te maken van een “embossing” dit wil zeggen dat een logostempel met kracht in het leer van de usb stick wordt geperst en er een soort diepdruk ontstaat. Een nieuwere printmethode voor usb sticks is digitaal printen en dit kan met name op de usb kaart modellen. Met deze techniek is het mogelijk om een full colour afbeelding over de gehele usb stick te printen.

Kortom: USB sticks bedrukken doe je gemakkelijk en snel bij USBsite.nl!

Vestigingsplaats
Hoofddorp

Stuur boodschap naar geregistreerde