• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Prinse afdekmaterialen

Prinse afdekmaterialen
Sector
Lange omschrijving

Prinse afdekmaterialen is een gespecialiseerd bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met de online verkoop van afdekmaterialen. Wat u bij ons kunt aantreffen zijn dekzeilen en afdekhoezen voor velerlei toepassingen. Daarnaast bieden wij ook een ruime keuze aan bevestigingsmaterialen. Prinse afdekmaterialen is uw specialist op het gebied van droog opslaan, veilig transport en alles wat daarmee samenhangt.

Kwaliteit en Prijs
Prinse afdekmaterialen past alleen goede materialen toe van een bewezen kwaliteit. Dankzij een goede samenwerking met de juiste leveranciers kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden. U kunt ons dan ook volledig vertrouwen als het gaat om de kwaliteits/prijsverhouding. Wij zijn een innovatief bedrijf dat luistert naar uw wensen en ervaringen als gebruiker. Prinse afdekmaterialen staat voor passende oplossingen voor een betaalbare prijs.

Service
Wij zullen u dezelfde service verlenen zoals u in het verleden van ons gewend bent. Prinse afdekmaterialen streeft naar een hoge mate van klanttevredenheid. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u correct en klantvriendelijk geholpen wordt, zowel telefonisch als per e-mail. Weten wij niet direct een oplossing, dan zal hier naar gekeken worden waarna wij u zo spoedig hiervan op de hoogte zullen houden.

24 uur bereikbaar
Wij verkopen onze producten hoofdzakelijk via internet. Dat betekent dat u 24 uur per dag 7 dagen per week online een vraag of bestelling kunt plaatsen. Bovendien hebben wij geen duur bedrijfspand, waardoor we onze kosten in de hand kunnen houden. En dat blijkt uit onze gunstige prijzen. Dat is ook in uw belang!

De voordelen van Prinse afdekmaterialen
•Snelle en correcte afhandeling!
•24 uur en 7 dagen per week bereikbaar!
•Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!
•Verzendkosten binnen Nederland slechts € 5,95!
• Altijd volledige garantie!

Tevens staan wij open voor goede raad en adviezen van u als klant. Wij vernemen dan ook graag als er iets niet goed is en verbeterd kan worden.

Vestigingsplaats
Twisk

Stuur boodschap naar geregistreerde