• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Installateurs Gilde

Installateurs Gilde
Lange omschrijving

Installateurs Gilde heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om een lekkende kraan of een volledige badkamer renovatie, wij zorgen er altijd voor dat u de service krijgt die u verdient. Onze vakkundige experts zijn dagelijks actief met allerlei zaken op het gebied van sanitaire voorzieningen, het leidingwerk en installaties. Zo leveren wij diverse producten, maar bieden wij ook verschillende onderhoudscontracten voor preventief onderhoud en het uitvoeren van reparaties.

Het installeren, onderhouden en repareren van diverse onderdelen kunt u voordelig aan onze experts uitbesteden. Voor bedrijven en particulieren in Groningen bieden wij onze werkzaamheden aan voor een zeer scherpe prijs, waarbij de kwaliteit van onze klussen altijd hoog is.

Zorg ervoor dat u niet te lang wacht en spoedig een vakman inschakelt voor uw loodgieters- en installatiewerkzaamheden. Onze installateurs, loodgieters en reinigingsspecialisten zijn u graag van dienst. Bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen en laat een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
Groningen
Bedrijfstags

Stuur boodschap naar geregistreerde