• Handelplaza: Uw bedrijvengids

BoxspringCity

BoxspringCity
Lange omschrijving

BoxspringCity.nl is een online winkel (webshop) die gespecialiseerd is op het gebied van slaapcomfort en zich bezig houdt met het verkopen van boxsprings, matrassen, lattenbodems en bedtextiel.

Bij BoxspringCity kunt u uw boxspring op maat en naar eigen smaak samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende stof- en lederlooksoorten, kleuren en poten. Naast boxsprings maken wij ook matrassen op maat. Doordat we het productieproces zelf in de hand hebben zijn de boxsprings en matrassen in elke maat en kleur leverbaar en leveren wij zowel aan particulieren als aan bedrijven.

BoxspringCity verwerkt alleen Europees gecertificeerde grondstoffen. Wij passen een strenge selectie toe bij toelevering van koudschuim, latex en visco elastisch traagschuim (NASA). Al deze materialen worden vooraf getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Ons hele team streeft naar een kwalitatief, comfortabel en duurzaam product. Dit resulteert in een hoogstaande kwaliteit en door productie in eigen fabriek voor een zeer scherpe prijs! Wij doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om u tot een tevreden klant te maken.

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
Leiderdorp
Telefoonnummer
0684271616

Stuur boodschap naar geregistreerde