• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Schilderwerken arnaud

Schilderwerken arnaud
Sector
Lange omschrijving

“GEBOREN VAKMANSCHAP“

Met de paplepel ingegoten kan je wel zeggen;
Arnaud Weideman werd geboren in een echt schilders gezin.
“Al vanaf mijn 13de mocht ik al met mijn vader mee op pad in de vakanties om hem hier en daar al een beetje te helpen.
Net zoals mijn vader begon met zijn vader, mijn opa.”

“Na een carrière in de sportwereld en een opleiding in deze richting besloot ik dat ik toch eens een kijkje wilde nemen in de keuken van het schilders vakmanschap . Toen ik 18 was begon ik samen met mijn vader en broers om echt als schilder aan de slag te gaan.
Ik wist niet dat ik zoveel plezier uit dit werk zou kunnen halen.
Met vallen en opstaan, en onderweg veel geleerd te hebben, heb ik nu de stap genomen om voor mijzelf verder te gaan, en hoop ik al het plezier wat ik in dit vak heb te kunnen laten stralen in uw woonhuis of werkomgeving.”

WAT BRENGT SCHILDERWERKEN ARNAUD:

Schilderwerken Arnaud is gespecialiseerd in schilderwerk van hoogwaardige kwaliteit voor zowel bedrijven als particulieren .
Het schildersbedrijf is opgestart in 2014, en gevestigd in Doortwerth.
“Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld in Het schilderen van nieuwbouw, verbouw of onderhoud, van voorgesprek, offerte, uitvoering tot nazorg. Alles krijgt hier zijn volledige aandacht”
Voornamelijk word er gewerkt de omgeving van Arnhem en Ede, maar ook buiten deze regio worden er opdrachten aangenomen voor de schilderswerkzaamheden.
” Plezier hebben in het werk waarbij kwaliteit, klantvriendelijkheid, eerlijkheid, service en advies hoog in het vaandel staan zijn voor mij de belangrijkste punten om dit werk te blijven doen, daarbij speelt afstand voor mij geen rol”

Als klein bedrijf wordt er op een flexibele en persoonlijke manier advies uitgebracht en samen worden er afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden.
Kijk op uw gemak even rond op de website. Wanneer u nadere informatie, offerte of een advies-op-maat wenst kunt altijd even bellen of een bericht sturen via het speciale contactformulier of offerteformulier.
Voor elke schildersklus, bent u bij Schilderwerken Arnaud aan het juiste adres.

Vestigingsplaats
Doorwerth

Stuur boodschap naar geregistreerde