• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Double M Administraties

Credifin-nederland.nl
Vestigingsplaats
Amstelveen
Adres vestiging
Postbus 1, 1185 AA
Telefoonnummer
020 345 26 75
Salaris & administratiekantoor
Korte omschrijving
Salarisadministratie uitbesteden bij HetSalarisKantoor.nl
Vestigingsplaats
Utrecht
Administratiekantoor Peek
Korte omschrijving
Administratiekantoor Peek richt zich op de kleine ondernemer: ZZP 'er, Eenmanszaak en de Particulier.
Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
Waddinxveen
De vlieger administraties
Korte omschrijving
De Vlieger Administraties is een servicegericht administratiekantoor in Leiderdorp. Wij verzorgen uw complete administratie vakkundig tot in de puntjes.
Vestigingsplaats
Leidorp
Insight-Administratiekantoor.nl
Korte omschrijving
Insight Administratie en Advies is een advies- en administratiekantoor in Leiderdorp en Nieuwerkerk aan den Ijssel. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om op een doeltreffende wijze in te spelen op de problematiek die speelt bij ondernemers.
Vestigingsplaats
Nederland
Double M Administraties
Korte omschrijving
Double M Administraties richt zich in eerste instantie op startende en nog maar net gestarte ondernemers zonder personeel. Maar ook als u al langer actief bent als ondernemer, maar niet tevreden bent met uw huidige administratiekantoor of besloten heeft de administratie uit te besteden, dan kunnen we u prima van dienst zijn.
Dit doen we voor zelfstandigen zonder personeel, maar ook kleinere ondernemingen met personeel.
Wat we niet doen, is de salarisadministratie. Hier zijn echter volop andere bedrijven voor die u veel beter van dienst kunnen zijn. Wat we wel kunnen doen, is samen met u een geschikte partner vinden.
We richten ons op die ondernemer, die niet groot genoeg is om een eigen boekhoudprogramma aan te schaffen, of die zichzelf zo goed kent, dat uitbesteden aan een deskundige partij zoals Double M Administraties als beste optie gezien wordt.
Wij beperken ons hierbij uitsluitend op de administratie: de inrichting en het bijhouden ervan en vanuit de administratie het doen van de verplichte aangiftes, zoals de Btw en de Inkomstenbelasting. Ook het aanleveren van financiële tussenstanden aan de ondernemer behoort tot ons pakket.
We geven geen adviezen met betrekking tot de bedrijfsvoering en ook het opstellen van het ondernemingsplan hebben we niet in ons dienstenpakket opgenomen.
Wat we wel doen is samen met u de administratie en alles wat daarbij hoort zodanig inrichten, dat snel het maximale aan informatie er uit te halen is.
Vestigingsplaats
Maassluis
Telefoonnummer
0641286327