• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Kawaii Accessories

Sector
Lange omschrijving

Bij Kawaii Accessories sieraden webshop zijn we begonnen met een aantal zelfgemaakte leuke kawaii kettingen. Inmiddels is de sieradenwebshop uitgebreid met veel meer kawaii sieraden zoals: handgemaakte armbanden, oorbellen en verzilverde ringen waar we leuke sieraden setjes van hebben gemaakt. Sieraden voor jong en oud!
Bij Kawaii Accessories online shop hebben we naast sieraden ook accessoires. De kawaii accessoires assortiment hebben we uitgebreid met portemonnees, OV kaarthouders , telefoonringen en make up spiegeltjes. Allemaal versiert met leuke kawaii figuurtjes in de zelf samengestelde thema's: Unicorn Crush, Bunny Hop, Hello Kitty Blush, Panda Panda, Penguin Love en Sweet Tooth voor de kawaii fans & lovers. Kies het sieraad dat bij jouw outfit past.
Onze sieraden collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe eigen designs, voor jong en oud. Leuke kado om te geven maar ook een uniek kado om te krijgen. De originele sieraden en accessoires zijn door ons samengesteld en met de hand gemaakt. Elk sieraad wordt versiert met Swarovski ® kristallen. Kijk gerust rond en heb je zelf een idee laat het ons weten dan passen we een ontwerp aan.

Vestigingsplaats
Purmerend
Adres vestiging
Korenstraat 12

Stuur boodschap naar geregistreerde