• Handelplaza: Uw bedrijvengids

ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS

ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS
Sector
Lange omschrijving

We zijn niet altijd de goedkoopste, maar leveren wel superkwaliteit.

Houten tuinbank, robuust, in elke lengtemaat tot 450 cm.

De tuinbanken zijn van zeer zware kwaliteit en bestand tegen alle weerstypen. Kan zo naar buiten: het gehele jaar kan de houten tuinbank buiten blijven staan voor snel gebruik.
De houten tuinbank is zeer geschikt voor allerlei doelgroepen; een houten tuinbank voor horeca, school of bedrijf. Maar ook voor de particulier is een houten tuinbank praktisch en prettig! De houten tuinbank wordt snel geleverd.
De houten tuinbank is onderhoudsvrij, indien er groene aanslag opzit na de herfst, is het mogelijk dit met een simpel sopje af te nemen. Meer onderhoud is aan deze houten tuinbank niet nodig. Niettemin; beitsen mag, lakken mag... maar dient goed bij gehouden te worden. De houten tuinbank is tenslotte van hout, een natuurproduct, dus kan scheuren en werken.

Houten tuinset, robuust, in elke lengtemaat tot 450 cm.

De houten tuinset is van zeer zware kwaliteit en bestand tegen alle weerstypen. Kan zo naar buiten: het gehele jaar kan de houten tuinset buiten blijven staan voor snel gebruik.
De houten tuinset is zeer geschikt voor allerlei doelgroepen; een houten tuinset voor horeca, school of bedrijf. Maar ook voor de particulier is een houten tuinset praktisch en prettig! De houten tuinset wordt snel geleverd.
De houten tuinset is onderhoudsvrij, indien er groene aanslag opzit na de herfst, is het mogelijk dit met een simpel sopje af te nemen. Meer onderhoud is aan deze houten tuinset niet nodig. Niettemin; beitsen mag, lakken mag... maar dient goed bij gehouden te worden. De houten tuinset is tenslotte van hout, een natuurproduct, dus kan scheuren en werken.

Houten tuintafel, robuust, in elke lengtemaat tot 450 cm.

De Houten tuintafels zijn van zeer zware kwaliteit en bestand tegen alle weerstypen. Kan zo naar buiten: het gehele jaar kan de Houten tuintafel buiten blijven staan voor snel gebruik.
De Houten tuintafel is zeer geschikt voor allerlei doelgroepen; een Houten tuintafel voor horeca, school of bedrijf. Maar ook voor de particulier is een Houten tuintafel praktisch en prettig! De Houten tuintafel wordt snel geleverd.
De Houten tuintafel is onderhoudsvrij, indien er groene aanslag opzit na de herfst, is het mogelijk dit met een simpel sopje af te nemen. Meer onderhoud is aan deze Houten tuintafel niet nodig. Niettemin; beitsen mag, lakken mag... maar dient goed bij gehouden te worden. De Houten tuintafel is tenslotte van hout, een natuurproduct, dus kan scheuren en werken.

Hooiruif, robuust, in elke verschillende maten

De hooiruif is van zeer zware kwaliteit en bestand tegen alle weerstypen. Kan zo naar buiten: het gehele jaar kan de hooiruif buiten blijven staan voor snel gebruik.
De hooiruif is zeer geschikt voor allerlei doelgroepen; een hooiruif voor manege kinderboerderij camping, dierentuin of ander bedrijf. Maar ook voor de particulier is een hooiruif praktisch en prettig! De hooiruif wordt snel geleverd.
De hooiruif is onderhoudsvrij, indien er groene aanslag opzit na de herfst, is het mogelijk dit met een simpel sopje af te nemen. Meer onderhoud is aan deze hooiruif niet nodig. Niettemin; beitsen mag, lakken mag... maar dient goed bij gehouden te worden. De hooiruif is tenslotte van hout, een natuurproduct, dus kan scheuren en werken.

Boombank, robuust, in elke maat tot 400 cm.

De boombank is van zeer zware kwaliteit en bestand tegen alle weerstypen. Kan zo naar buiten: het gehele jaar kan de boombank buiten blijven staan voor snel gebruik.
De boombank is zeer geschikt voor allerlei doelgroepen; een boombank voor horeca, school of bedrijf. Maar ook voor de particulier is een boombank praktisch en prettig! De boombank wordt snel geleverd.
De boombank is onderhoudsvrij, indien er groene aanslag opzit na de herfst, is het mogelijk dit met een simpel sopje af te nemen. Meer onderhoud is aan deze boombank niet nodig. Niettemin; beitsen mag, lakken mag... maar dient goed bij gehouden te worden. De boombank is tenslotte van hout, een natuurproduct, dus kan scheuren en werken.

Rooijackers Picknicktafels

Robuust park-, tuin- en terrasmeubilair

Pandelaar 46, 5421 NH, Gemert
zakelijk 06-30100756
privé 0492-367966
info@allesrobuust.nl
info@robuust-terrasmeubilair.nl

Vestigingsplaats
Gemert
Telefoonnummer
06-30100756

Stuur boodschap naar geregistreerde