• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Dent Perfect

Lange omschrijving

Internationale medische dienstverlening
Dent Perfect biedt u voortreffelijke tandheelkundige zorg in combinatie met een heerlijke vakantie. De behandelkosten in het buitenland liggen vele malen lager dan in Nederland, zodat u inclusief uw reis nog altijd stukken voordeliger uit bent met de verzorging van Dent Perfect. Onze ISO 9001: Tandartsenpraktijk in Turkije/Istanbul is bekleed met de nieuwste technieken, u hoeft dus nooit te twijfelen over de kwaliteit van uw behandeling. Onze behandelend tandheelkundig specialist dr.dt. Arslan heeft internationaal ervaring opgebouwd en behoort bij een van de bekendste in Turkije. Honderden tevreden cliënten zijn u voorgegaan en hebben het aangename met het noodzakelijke weten te verenigen.
In Turkije is het aanbod op het gebied van hoogwaardige medische dienstverlening het laatste decennium enorm toegenomen. Doordat klinieken met elkaar concurreren en op private basis kunnen opereren, kunnen wij u de beste zorg tegen de scherpste prijzen aanbieden. In onze klinieken wordt uitsluitend gewerkt met de meest moderne apparatuur volgens de meest vooruitstrevende methoden. De behandelend artsen waar Dent Perfect mee samenwerkt zijn hoog gekwalificeerd en zijn allen in het bezit van internationale keurmerken op het gebied van gebitsverzorging.
Of u nu nieuwe kronen wilt laten plaatsen, uw tanden wilt laten laseren of een gebitsprothese wilt laten aanbrengen, Dent Perfect garandeert u de beste kwaliteit zorg tegen de meest gunstige tarieven.

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
Haarlem
Telefoonnummer
023-711 24 90
Faxnummer
023-542 15 82

Stuur boodschap naar geregistreerde