• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Voordeligeverhuisservice.nl

Voordeligeverhuisservice.nl
Lange omschrijving

Werkwijze

Het succes van een verhuizing hangt voor een groot gedeelte samen met de werkwijze die door het verhuisbedrijf wordt gehanteerd. Bovendien willen we onduidelijkheden voorkomen tijdens de verhuizing. Wij benaderen elke klant persoonlijk en willen elke klant helpen om aan hun wensen en behoeftes te voldoen. Bovendien proberen we om bij iedere verhuizing als goedkoopste verhuisbedrijf uit de bus te komen. Of het nu gaat om een verhuizing in Hoofddorp, Egmond aan Zee of juist in Amsterdam. In het kort samengevat is onze werkwijze gestoeld op vier pijlers die ingezet worden om iedere verhuizing tot een succes te leiden:
1. Verhuizers die klanten tevreden maken
Onze verhuizers zorgen vanaf het begin dat ze goed contact hebben met de klant. Als iets niet duidelijk is bellen ze de klant op om meer duidelijkheid te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat de klant weet waar hij aan toe is. Daarna wordt er een plan opgesteld op basis van de wensen en behoeften van de klant. Er worden verhuismaterialen en verhuiswagens geregeld die de spullen veilig naar de nieuwe bestemming vervoeren. U kunt zelf kiezen of u van tevoren alles al inpakt of dat wij dat gaan doen.  Het belangrijkste voor ons is dat de klant zich fijn voelt tijdens de verhuizing. Daarom nemen wij de gehele verhuizing over zodat de klant zich kan concentreren op andere belangrijke zaken. Wij werken in teams en zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit laat structuur, orde en betrouwbaarheid zien. Klanten voelen zich daarom op hun gemak.

Het directe werkgebied is in Amsterdam. Maar wij verhuizen ook veel in de omgeving Amsterdam. Dit doen we om meer ervaringen op te doen. Wilt u verhuizen naar een ander gebied in Nederland? Dit maakt niet uit! Wij helpen u graag met verhuizen om uw nieuwe huis snel een thuis te laten voelen.
2. Professionele verhuisservice
Voordelige Verhuisservice verzorgt dagelijks tientallen verhuizingen. Door bij iedere verhuizing te luisteren naar de terugkoppeling van onze klanten, kunnen we onze verhuisservice naar een steeds hoger niveau tillen. Dit resulteert in een professionele verhuisservice die bij diverse verhuizingen goed tot het recht komt. Denk bijvoorbeeld aan:

Seniorenverhuizingen
Particuliere verhuizingen
Ontruimingen
Kantoor verhuizingen

Heeft u specifieke wensen of meubels die lastig te verhuizen zijn? Geen probleem, we helpen u graag verder!
3. Betrouwbare verhuismaterialen
Wij maken gebruik van de nieuwste verhuismaterialen. Onze verhuiswagens zijn nieuw en zorgen ervoor dat uw inboedel tijdens het vervoeren niet beschadigd raakt. Ook maken wij gebruik van verhuisliften. Deze verhuisliften hebben een bereik van 18 meter. Door de inzet van deze verhuismaterialen kunnen wij u een zorgeloze verhuizing bieden.
4. Lage kosten
De kosten verschillen per verhuizing. Wij verzorgen grote en kleine verhuizingen en bij de ene verhuizing zijn meer verhuizers nodig dan de andere. Bij iedere verhuizing proberen we echter de meest aantrekkelijke prijs te rekenen. Dit realiseren we door efficiënt te werken en door onze verhuizers zelf op te leiden. We houden de kosten dan beperkt en kunnen ze direct kennis laten maken met onze werkwijze.

Vestigingsplaats
Amsterdam

Stuur boodschap naar geregistreerde