• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Foto op Glasland

Foto op Glasland
Sector
Lange omschrijving

De online winkel voor foto's geprint achter glas van museumkwaliteit. Fotoopglasland is dé leverancier voor prints op glas. Met enkele klikken van de muis bepaald u de uitsnede van uw foto, plaatst u een foto kader en teksten. Alles wat u nodig heeft vindt u hier op één website, voor betaalbare prijzen. We leveren uw bestelling bij u of rechtstreeks bij uw klanten af onder whitelabel.

KWALITEIT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Fotoopglasland heeft meer dan 12.000 klanten. Professionele fotografen vertrouwen op de kwaliteit van onze prints en de manier waarop wij bestellingen verwerken. We bieden gegarandeerd de beste prijzen, of we vergoeden tweemaal het verschil. Als marktleider staan we voor betaalbare kwaliteit - zoals diverse onderzoeken van de laatste maanden hebben aangetoond.

We zijn trots op de kwaliteit van onze prints. We zijn pas blij wanneer u dat ook bent. Wanneer een product een gebrek vertoond ontvangt u een nieuwe - dat is beloofd. We beantwoorden met liefde al uw vragen, geven waar mogelijk tips en helpen u bij het gebruik van de website.

TRANSPARANTE COMMUNICATIE

Voor, tijdens en na het plaatsen van een bestelling vindt op al uw vragen antwoorden op onze website. Het gebruik van duidelijke productafbeeldingen, levertijden en bezorgkosten zorgen er onder andere voor dat onze website word omschreven als overzichtelijk, duidelijk en transparant. De product ontwerper is een voorbeeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gebruikersgemak en automatisering.

Vestigingsplaats
Westervoort

Stuur boodschap naar geregistreerde