• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Stadssschouwburg Velsen

Stadssschouwburg Velsen
Sector
Lange omschrijving

Als theater doen wij er alles aan om u een complete avond uit te bezorgen. Met een goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid vlakbij ons theater, prima horecafaciliteiten en de beste theatervoorstellingen. Rondom die voorstellingen organiseren wij graag voor ons publiek aantrekkelijke extraatjes als inleidingen, meet & greets, lezingen en afterparty's. Natuurlijk willen wij dat u zich tijdens uw avond uit bij ons ook helemaal thuis voelt. Dankzij een gastvrije ontvangst, een persoonlijke service en onze comfortabele theaterzaal, die ondanks de capaciteit van ruim 700 zitplaatsen nooit haar intimiteit verliest en voor theatermakers en hun toeschouwers blijft voelen als een grote sfeervolle huiskamer. De Stadsschouwburg Velsen is daarmee een prachtige sterke troef in het theateraanbod in Velsen en haar regio.

Vooraf, in de pauze en na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom in onze foyer waar u gezellig iets kunt drinken en (na) kunt praten over de voorstelling. Het is niet toegestaan consumpties mee te nemen en/of te nuttigen in de zaal. Het theater opent drie kwartier voor aanvang van de voorstellingen haar deuren voor publiek.

Napraten en nazitten
Uw theateravond hoeft bij ons echt niet te eindigen meteen na afloop van de voorstelling. Wij hebben de sfeer en het comfort in onze foyers juist zó ingericht dat zij een plezierige ambiance bieden om ook na de voorstelling nog even na te praten. Steeds meer bezoekers ontdekken deze mogelijkheid om het 'theateravondje uit' langer en leuker te maken. Wij blijven ons best doen om u ook in het nieuwe seizoen zoveel mogelijk van dienst te zijn. Eventuele belangstellenden wijzen wij er graag op, dat de REXfoyer op de eerste etage kan worden gebruikt voor besloten groepsontvangsten voor aanvang, in de pauze of na afloop van de voorstelling. Meer informatie: rrijnbergen@stadsschouwburgvelsen.nl

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
IJmuiden
Telefoonnummer
0900 - 1505

Stuur boodschap naar geregistreerde