• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Careplus

Careplus
Sector
Lange omschrijving

Care Plus insectenspray: De insectenspray van care plus is in verschillende milliliters te krijgen. De verkrijgbare milliliters zijn 200ml, 100ml, 80ml, 60ml, 50ml, 20ml en15ml. Naast de hoeveelheid, kun je ook kiezen hoeveel DEET er in het product is verwerkt. Wij hebben insectenspray met 50% DEET, die zowel als lotion of als spray te bestellen is en wel tot 10 uur beschermd tegen muggen en 5 uur tegen teken. Ook kun je kiezen uit 40% of 30% DEET-insectenspray. Mocht je je willen beschermen, maar geen DEET willen of kunnen gebruiken dan hebben wij ook de natural variant op basis van Citriodiol® (lemon-eucalyptus extracten). Bekijk alle anti insecten producten.

Care Plus tekentang: Om een teek bij mens en dier juist te kunnen verwijderen is het aan te raden een tekentang te gebruiken die speciaal daarvoor ontwikkeld is. Met de tekentang verwijder je snel een teek. Teken kunnen nare ziektes met zich meebrengen die je uiteraard liever niet oploopt. Bekijk alle producten tegen teken.

Care Plus insectwerende wandelsokken: Het voordeel van de Care Plus wandelsokken is dat deze bescherming bieden tegen teken. Dit omdat de wandelsokken geïmpregneerd zijn. Bekijk alle insectwerende wandelsokken.

Care plus blarenpleisters: Houd je van wandelen of ga je op op vakantie waar je veel gaat lopen? Dan is het aan te raden om blarenpleisters mee te nemen. U vindt drie varianten in het assortiment. Bekijk alle voetverzorging producten.

Care plus O.R.S.: Door (reizigers) diarree of fysieke inspanningen zoals wandelen, fietsen bergbeklimmen of sporten kan veel vocht verloren gaan. Met O.R.S. (Oral Rehydration Salt) wordt het vochttekort hersteld. Neem daarom altijd O.R.S. mee als u op reis gaat. Bekijk alle vochtherstel producten.

Care Plus EHBO set: Goed voorbereid op reis betekent dat je op alle situaties bent voorbereid. Door een handige reis EHBO set in je bagage mee te nemen kun je bij een ongeval direct handelen. Care Plus heeft voor iedere gelegenheid een bijpassende EHBO set. Bekijk alle eerste hulp op reis producten.

Care Plus klamboe: Nooit meer gestoken worden door muggen of andere insecten tijdens het slapen? Gebruik een klamboe van Care Plus. Het is aan te raden om onder een klamboe te gaan slapen als u in gebieden gaat slapen waar bijvoorbeeld dengue, zika of malaria voorkomt. De reisklamboes van Care Plus zijn eenvoudig mee te nemen in uw bagage. Bekijk alle klamboes.

Care Plus zonbescherming: Naast het beschermen tegen insecten is het uiteraard ook belangrijk om je te beschermen tegen de zon. Als je gaat bergbeklimmen, veel op het water bent of in de brandende zon loopt is het verstandig je te beschermen tegen de zon. Bekijk alle producten in de zonbescherming categorie.

Care Plus reisartikelen kopen bij careplus-shop.nl
Bij careplus-shop.nl bestel je jouw reisartikelen heel eenvoudig. Wij leveren direct uit eigen voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren. Bij ieder product staat de voorraadstatus aangegeven zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij hebben meer dan 7 betaalmethodes waardoor u altijd veilig kunt afrekenen met een betaalmethode naar keuze. Bestel je bij ons op werkdagen voor 17:00 uur, dan heeft u de bestelling de volgende werkdag al in huis! Zo kunt u altijd last minute uw Care Plus reisartikelen bestellen. Mocht u vragen hebben over een product? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Vestigingsplaats
Almere
Adres vestiging
De Huchtstraat 25
Telefoonnummer
0365334711

Stuur boodschap naar geregistreerde