5 jaar CCTV beveiligingscamera garantie

5 jaar CCTV beveiligingscamera garantie
5 jaar CCTV beveiligingscamera garantie
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: N.v.t
Plaats: Amsterdam-Zuidoost
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: cctv-bewakingscamera
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 2555 keer bekeken
Datum: 22-07-2015
 
Tags: beveiligingscamera, cctv, bewakingscamera, camerabewaking,
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
Koop een CCTV beveiligingscamera via Online Camera Shop en geniet direct van 5 jaar garantie en de beste service ooit. Indien een product binnen 5 jaar tijd defect mocht raken, dan sturen wij op onze eigen kosten een nieuwe cctv bewakingscamera, zonder extra kosten voor u. Maar dat is nog niet alles want wij bieden meer dan 15 betaalmogelijkheden, ook achteraf betalen via digitale acceptgiro van Afterpay. Heeft u weinig tot geen verstand van CCTV beveiligingscamera's? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met alle plezier verder. Wij zijn een eerlijke groothandel van HD beveiligingscamera's en geven daarom ook ten alle tijden eerlijk advies, ook al zou het ons geld kosten. Dit en nog veel meer redenen zorgen ervoor dat klanten liever voor ons kiezen, dan voor de concurrent. Kom langs in onze CCTV winkel en koop direct uw eigen complete cctv bewakingscamera set met 5 jaar garantie. Heeft u geen mogelijkheid om kabel te trekken? Koop dan een draadloze beveiligingscamera systeem, of indien rg59 coax kabel er al ligt en u wilt over naar HD of zelfs Full HD dat kan nu ook met analoge beveiligingscamera's zoals die van Dahua en diens HDCVI, of AHD CCTV bewakingscamera's maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van SDI beveiligingscamera's.
Met meer dan 365cams direct uit voorraad leverbaar, zal er zeker wel een passend product voor u te koop zijn, zo niet dan kan u ons altijd bellen voor advies en vrijblijvende offertes.

Wij verkopen ook duurzame en unieke cctv bewakingscamera's denk hierbij aan wifi speeddome met wind en zonne-energie, dit systeem werkt geheel op eigen stroom door gebruik te maken van duurzame energie en alle energie word opgeslagen op een accu, zodat het geheel altijd blijft functioneren.

Kijk nu op de site van onlinecamerashop en zie zelf wat wij allemaal aanbieden op CCTV camerabewaking gebied.

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten