Professionele vertalingen vanaf 7 cent per woord!

Professionele vertalingen vanaf 7 cent per woord!
Professionele vertalingen vanaf 7 cent per woord!
Geen locatie gegevens bekend
Prijs: N.o.t.k
Plaats: Apeldoorn
Website: Bezoek website
 
Adverteerder: Erwin
Feedback score: Percentage: 0%
 
Bekeken: 868 keer bekeken
Datum: 31-03-2018
 
Tags:
 
Delen: Facebook MySpace Twitter Hyves


Omschrijving:
Bent u op zoek naar een gepassioneerd en beëdigd vertaler?
Bent u op zoek naar een gepassioneerd en beëdigd vertaler? Voor professionele vertalingen vanaf € 0,07 per woord bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn werk is mijn passie en dat toont zich in de kwaliteit die ik lever. Ik doe daarom graag iets extra voor u.

Mail naar voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook een kijkje nemen op mijn website:

Ik bied u een snelle, efficiënte en vooral betrouwbare service. Ik vertaal diploma's, cijferlijsten, algemene voorwaarden, websites, CVs, geboorteaktes, uittreksels, productomschrijvingen, vacatures, VOG's, dyslexieverklaringen en nog veel meer!

Mijn doel is het bieden van een uitstekende service en kwaliteit en daarom sta ik te allen tijde voor u klaar; voor, tijdens en na de opdracht! Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een gratis offerte. U krijgt dan van mij altijd zo spoedig mogelijk antwoord: binnen enkele uren, of anders binnen 1 werkdag!

Ik ben beëdigd bij de Arrondissementsrechtbank in Zutphen en opgenomen in het Register voor Beëdigde Tolken en Vertalers onder nummer 4865.

Stuur een e-mail naar voor meer informatie en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug! Of bel: (doordeweeks bij voorkeur 's avonds bellen).

Met vriendelijke groet,
Erwin van der Molen
vdMolen Vertalingen

Handelplaza.nl maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren. Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten