• Handelplaza: Uw bedrijvengids

Friebie.nl Professionele websites

Friebie.nl Professionele websites
Lange omschrijving

Website laten maken Amsterdam
Wij werken vanuit ons kantoor in Amsterdam alwaar wij klanten uit het hele land bedienen. Naast klanten in Amsterdam bedienen wij klanten in o.a. Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Alkmaar, Haarlem en Almere. Maar ook al staat jouw plaats er nog niet bij, wij helpen jou ook graag!

Telefonisch, per mail of op bij ons op kantoor in Amsterdam spreken wij jouw project door. Tijdens het eerste gesprek willen wij inzichtelijk krijgen wat jouw wensen en eisen zijn en leggen wij uit wat de mogelijkheden zijn en hoe onze werkwijze is. Aan het einde van het gesprek heb je een goed beeld wat je van ons kunt verwachten.

Na het eerste gesprek bouwen wij jouw website naar jouw wensen. Door een uitgekiende werkwijze zijn wij in staat om flexibel en tegen de laagste prijs een nieuwe website te maken. Zo kun je bij ons een premium website laten maken voor een vast bedrag van € 14,95 per maand. In tegenstelling tot andere webbouwers rekenen wij geen opstart kosten maar alleen het maandbedrag van € 14,95 voor alle kosten.

Bedrijfswebsite
Vestigingsplaats
Amsterdam
Adres vestiging
Overschiestraat 186

Stuur boodschap naar geregistreerde